Gömme Rezervuar | Gömme Rezervuar İç Takımı

Tamir | Bakım - Onarım | Montaj | Kumanda Paneli Tamiri

31 Mayıs 2023 Çarşamba

Gomme Rezervuar Ariza

0533 547 11 58         0216 373 88 73

****GÖMME REZERVUAR MONTAJI****



GÖMME REZERVUAR MONTAJI VE BAKIMI NASIL YAPILIR

DUVAR İÇİN MONTE EDİLEN REZERVUAR SİSTEMİDİR. ASMA KLOZET MODERN VE ŞIK GÖRÜNÜM VE YERDEN TASARRUF ETMEK İÇİN TERCİH EDİLİR.
DUVAR İÇİNE GÖMME YAPILACAK REZERVUARIN KASASININ KALINLIĞI 4-5 CM GENİŞ DUVARA İHTİYAÇ VARDIR.TUĞLA YTONG TERCİH EDİLİR.
DİĞER BİR SİSTEMDE DUVARIN YÜZÜNE MONTE EDİLİP KENARLARININ DİKDÖRTGEN ŞEKİLDE VEYA DUVARDAN DUVARA VEYADA SÜTÜN ŞEKLİNDE TAVANA KADAR YAPILIR.
ALÇIPAN İÇİNE MONTE EDİLEBİLEN MODELİDE VARDIR.
__ ANKASTRE TAHARAT YAPILIR
__ SIVA ÜSTÜNDE TAHARAT MUSLUĞU MONTAJI YAPILIR.
__ SICAK SOĞUK SULU GİZLİ TAHARAT MUSLUĞU MONTAJI YAPILIR.
__ 2 AYRI ÖLÇÜDE KLOZET GENİŞLİĞİNDE MODEL ASMA KLOZETİ VARDIR.
__ DEĞİŞİK RENK MODEL KUMANDA PANELE MODELİ MEVCUTTUR.
__ MONTAJDAN ÖNCE MUTLAKA TESİSATTAKİ SUYU BİR MİKTAR TEMİZ SU GELENE KADAR DIŞARIYA   
     AKITTIRILMALIDIR.
__ TERAZİDE VİDA ÖLÇÜLERİNE ÇOK DİKKAT EDİLMELİDİR.
__ BÜTÜN MARKA GÖMME REZERVUAR VE ASMA KLOZET MONTAJI VE BAKIMI YAPILIR.
       HER KONUDA BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ…                
       ORHAN TESİSAT..
       0533 547 11 58
       0535 230 44 57
       0216 373 88 73

KADİKÖY DE GÖMME REZERVUAR BAKIM VE MONTAJI YAPILIR.HER MARKA GÖMME REZERVUAR YEDEDK PARACASI MEVÇUTUR. GÖMME REZERVUAR TÜM MARKALARININ MONTAJI BAKIMI TAMİRİ YAPILIR


Kulan  gömme rezervuar, projesine uygun şekilde yapılır. Eğer projeye uygun yapılmazsa su tesisatı montaj ve kullanımda sürekli soru ve de su kaçağı kaçınılmaz olur. Bunun için su tesisatçısı gömme rezervuarın markası ve modeline uygun proje uygulamalıdır. Gömme rezervuar da altın kural montajını yaptığı rezervuar tamir takımı ve de yedek parçası olan marka seçilmelidir. Su Tesisatçısı yada montajı yapan usta buna dikkat etmelidir. Günümüz de modern konutlar en çok tercih edillmektedir. Sadece konutlarda değil iş yerleri ve de otellerde gömme rezervuar tercih edilmektedir. Gömme rezervuar hem su tasarufu hemde uzun ömürlü bir isstemdir. Normal klozetlere oran daha az bakım gerektiren bir sistemdir.

Gööme rezervuar arızaları nelerdir. En Başta olan basma button arızaları: basma butanun propları rahat hareket etmelidir. Basma butonu sapitlendiğinde basma butonuna basıldığında buton sağ sola yukarı aşağa kayma yapılırsa zaman asma klozetin içine su kaçağı olur. Eğer propların uzun yada kısada ayarlanırsa yine su kaçağı olur. Bir  gömme rezervuar montajı yapan usta bunlara dikkat etmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder