Gömme Rezervuar | Gömme Rezervuar İç Takımı

Tamir | Bakım - Onarım | Montaj | Kumanda Paneli Tamiri

31 Mayıs 2023 Çarşamba

Gömme Rezervuar Taharet Musluğu

0533 547 11 58     &   0216 373 88 73

Gömme Rezervuar Taharet Musluğu

Gömme rezervuarın en önemli parçası olan gizli taharet musluğudur. Montaj dan önce hangi tip musluk modeli olan belli olamalıdır. Musluğun modelline su tesisatı yapılmalıdır. Su tesisatçısı buna göre gizli taharet tesisatını yapmalıdır. Yeni tip olan sıcak sulu sistemi vardır. Asma klozet modelliğine göre su tesisatı modeline göre yapılmalıdır.

İyi bir su tesisatçısı gömme rezervuar tesisatını yapmadan önce banyonun yerleşimini yapmalıdır. Su tesisatçısı gömme rezervuarın yerleşimi çok önemlidir. Duvar içine yapılan yerlerden dış cepheye gelmelidir. Yoksa dış cephe yapılacak  işlemlerden . Yapılacak işlemlerden darbelerden dolayı buna dikkat edilmelidir. Su tesisatçısın en çok buna dikkat edilmelidir.

Su tesisatın yapılacak işlemler önce den plan ve proje yapılmalıdır. Su tesisatçısı bu plana göre  su tesisatın yapılmalıdır.Kullanacak armatör ve vitrifiye uygun ölçülere göre su tesisatı yapılmalıdır. Burada yapılacak bir hata daha sonra telafisi yüksek maliyetlere neden olmaktadır. İşte buarada su tesisatçısının deneyimi önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder