Gömme Rezervuar | Gömme Rezervuar İç Takımı

Tamir | Bakım - Onarım | Montaj | Kumanda Paneli Tamiri

24 Aralık 2014 Çarşamba

Gomme Rezervuar Takımı

0533 547 11 58  &  0216 373 88 73

Gömme rezervuar takımı

Gömme rezervuar takımı bir duvar içine konulan kasası vardır. Bu suyun içinde rezevuar edilen kısmıdır. Bunun montajı çok önemlidir.en önemli detayı her yönden terazide olmalıdır. Ölçüleri çok çok önemlidir. özelikle yüksekli ölçüsü. Takımı olan diğer parçası klozet asma klozet de denir. Su tesisatçısı bunu tesisatı yaparken dikkatli yapmalıdır.

Klozetlerin çok çeşitli modelleri vardır. Bu tipleri çok çeşitli gömme rezervuar da kapak modeli vardır. Basma kapakları krom renkli hatta altın olanı da vardır. Her kasın kendine özel modelleri vardır. Şekillerine göre model seçilir. su tesisatçısı buna dikkat etmelidir. Asma klozet ölçüsü de vardır. İki tip ölçü vardır. Montaj önce seçilmelidir. fayans dan sonra bu ölçü değişmez.

Gömme rezervuar da bir de gizli taharet olayı vardır. Artık bu da takımın bir parçası haline gelmiştir. gizli taharetin en önemli detayı montaj yönüdür. Montajı yapan su tesisatçısı ok yönünde taharet vanasını monte etmelidir. Bir diğer önemli konuda ankastre yapılan taharet vanası tamir edilen model seçilmelidir. Bu şekilde gömme rezervuar takımı tamamlanmış olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder