Gömme Rezervuar | Gömme Rezervuar İç Takımı

Tamir | Bakım - Onarım | Montaj | Kumanda Paneli Tamiri

31 Aralık 2014 Çarşamba

Gömme Rezervuar İç Takım Değişimi


irtibat tel:  0533547 11 58 & 0216 373 88 73

Gömme Rezervuar İç Takım Değişimi

Gömme rezervuar montajında birde devreye alınmasıdır. Buna dikkat edilecek noktası şudur. Öncelikle gömme rezervuarın içinde bulunan musluğun filatörden sökülerek su tesisatının inşaat aşamasında tesisatın içinde olabilecek kum çamur gibi dış etkenleri musluktan bir kova su alıcak kadar suyu tahliye edilmelidir. Bunun bize ne gibi faydaları olur derseniz. Sisteminizden gelen ne kadar birikmiş tortu çamur.

Gömme rezervuarda birikmiş olan tortular tahliye edildikten sonra tekrar musluklar flatörün bağlantısı yapılmalıdır. Bu bağlantı yapıldıktan sonra sıra kumanda panelinin montajına gelmiştir. Kumanda paneilinin parlak kısmıyla birbirinden ayrılır. Gömme rezervuarın kasasına vidalanır. Bir veya iki basma çubuğu bulunur. Modele göre bunların uzunluğu kumanda paneline değişmiyecek şekilde kesilerek montajı yapılır.

Kumanda panelinde en önemli iş dışarıdan baktığın zaman düz durmasıdır. Bunu da iki yolu vardır. öncelikle gömme rezervuar montajında kumanda panelinin kasası terazisinde montajı yapılmalıdır. Bunda yapılan bir hata varsa kumanda pabelinin montajı yapılırken bu hatayı giderme payı azda olsa vardır. bunu montajını yapılan kumanda panelinden ayarlanır. Su kaçağınıda önleme için düz montaj edilmelidir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder