Gömme Rezervuar | Gömme Rezervuar İç Takımı

Tamir | Bakım - Onarım | Montaj | Kumanda Paneli Tamiri

31 Aralık 2014 Çarşamba

Gömme Rezervuar Tamiri Ve İçTakımı

İrtibat Tel:  0533 547 11 58  &  0216 373 88  73

Gömme Rezervuar Tamiri Ve İçTakımı

Evlerimizde bulunan banyo wc lerin klozetlerin şık sıhhî tasarımı olan gömme rezervuar denir. son yıllarda yapılan tüm yapılarda artık hemen hemen her banyonun olmazsa olmazı gömme rezervuar olmuştur. Onun içim ki göme rezervuarda montajı ve malzeme seçimi çok önemlidir. Bir banyo için tasarım yapılırken belli başlı armatür ve vitrifiye vardır.

Gömme rezervuar seçiminde en önemli nokta kullanım ve yedek parçadır. Kullanımda tabi ki önemlidir. Ama belli bir zaman sonra bazı parçalar değişim isteyebilir. Onun için piyasada güvenilir ve yedek parçasına en kolay ulaşılabilen markalar tercih edilmelidir. Gömme rezervuar seçimi yapıldıktan sonra yerleşimi de yapıldıktan sonra iş montajına gelmiştir.

Gömme rezervuar montajı en önemli noktası her yönden terazide olmalıdır. ( dikine yatayına ) Özellikle umanda panelinin geldiği nokta terazisinde olmalıdır. Bir de duvar içine gömülürse kumanda panelinin kasası bazen çok içeride ya da çok dışarıda kalır. Bunlara dikkat edilmelidir. Klozetin asma vidaları bunları da terazisinde olmalıdır. Su tesisatını bağlantılarını düzgün yapılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder