Gömme Rezervuar | Gömme Rezervuar İç Takımı

Tamir | Bakım - Onarım | Montaj | Kumanda Paneli Tamiri

31 Aralık 2014 Çarşamba

Gömme Rezervuar Servisi

İrtibat Tel : 0533 547 11 58  &  0216 373 88 73

Gömme Rezervuar Servisi

Gömme rezervuar montajı yapıl çak diğer bir hususta klozetin yüksekliğidir. Bazı markalarda günümüzde kasanın üstüne kot seviyesi verilmektedir. Bunun da nedeni yükseklik ölçüsünde çok hata yapılmaktadır. En güzel kot ölçüsü sıfır binalarda asansör kapısından alınan kottur. En pratik ölçü yüksekliği hangi model olursa olsun asma vidalarını yerden bitmiş ölçüsü h 32 cm.dir.

Gömme rezervuarın yüksekliğini düzgün yapıldığında hiçbir sıkıntısı olmaz. Gömme rezervuarın günümüzde taharet musluğu gizli ve sıcak soğuk sulu modelleri vardır. bu modellere göre su tesisatını yapımında ona göre tesisatı yapılmalıdır. Gizli valfi seçerken bazı modellerde ilerde bozulduğu için göbeği değişebilir olmalıdır. Bunun değişik tip modelleri vardır. Bunlar şöyledir.

Gizli taharetin sökülebilmesi için uzun lokmalar gerekmektedir. Öncelikle musluğun kafası sökülüp aradaki plastik parçalar tek tek sökülüp bir uzun lokma ile musluğun göbeği sökülür. Contanın bastığı nokta da aylan anahtarla sökülebilen bir yeden parçası bulunur. Bu parça sökülene değiştirilir. Bu yedek parçanın temini hangi firmaya ait ise oradan temin edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder