Gömme Rezervuar | Gömme Rezervuar İç Takımı

Tamir | Bakım - Onarım | Montaj | Kumanda Paneli Tamiri

31 Aralık 2014 Çarşamba

Gömme Sifon Tamiri

İrtibat  Tel : 0533 547 11 58  &  0217 373 88 73 

Gömme Sifon Tamiri

Aylanla sökülen parçanın dibinde bir contası vardır. ama siz yine de ufak su sızıntılarına karşi bu alyanlı parçanın dibine biraz teflon sararak faydalı olur. Sökülen alyanlı parça tekrar sıkılır. Musluğun göbeğinde bir sıkıntı yoksa tekrar yerine takılır. Eğer sıkıntılı görünüyorsa yenisiyle değiştirtmelidir. Terar sırasına göre ara parçaları takılır. Gizli taharet musluğu yeniden kullanıma hazır hale gelir.

Son zamanlarda moda olan vitra rimax klozetin sıcak sulu gömme rezervuar modeli vardır. bu modelde gömme rezervuar montaj esnasında aynı gizli taharetin tesisatı olduğu gibi sağ tarafına soğuk su sol tarafında sıcak su tesisatı getirilir. Bunda dikkat edileceği dokta aynı gizli taharetin dirseğime aynı simetride olmalıdır.

Gömme rezervuarın sıcak sulu sitemi yapılmasında en önemli nokta sıcak soğuk su tesisatının hazır olmasıdır. Bunu da tesisat aşamasında yapılmalıdır. Daha önceden sıcak su sistemi yoksa tesisatını yenilemende yapılamaz. Su tesisatçısı bunu daha önceden yapmalıdır. Eğer sıcak su sistemi yoksa sadece soğuk suda kullanılabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder